פיסורה לילד בן שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  טחורים

22/01/2013 | 23:27 | מאת: רחלי

לפני כשלושה שבועות פניתי לרופא ילדים בשל תלונות של כאבים עזים בעיקר בלילות. תחילה נסיתי למרוח משחות של תינוקות אך לא היה שינוי. היציאות מלוות בדם. הרופא איבחן פיסורה ונתן לנו משחה לשימוש ל 10 ימים: Procto-Glyvenol. בשבוע האחרון הילד סבל משילשולים עזים (רוטה) והיום למרות יציאות רכות הוא עדיין מדמם וסובל מכאבים. אודה על עזרתך.

25/01/2013 | 19:07 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הטיפול בפיסורה בילדים - חשוב הגיל כמובן - הוא ע"י שיפור בהרגלי היציאה - שתיה מרובה ומרככים - יחד עם זאת דימום אינו אופייני כל כך לפיסורה ולכן הייתי מציע לך לקחת הילד לבדיקה של גסטרואנטרולוג ילדים - אני איני מטפל בילדים

מנהל פורום טחורים