פיסורה וטחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

18/01/2013 | 17:52 | מאת: אלי

הובחן אצלי פיסורה וטחורי היות ואני חולה לב ומשתמש בכדורים שונים מה עדיף בריאותית קונסיל ואו אגיולוקס האם פיסורה מבריאה לחלוטין או חייבטיפול עוזר כניתוח וא אחר מה אדיף נפדיפן ואו רקטוז'ק האם מקבל מטופלים מקופ"ח כללית ומה עלויות

19/01/2013 | 19:22 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך אנסה לענות לשאלותיך א. קונסיל עדיף כי אינו מכיל סנה שמפעיל המעיים - לשניהם אין בעיה עם כדורים אחרים ב. הפיסורה מבריאה אך כל יציאה קשה גורמת פיסורה חדשה ובסופו של התהליך ישנה היצרות של פי הטבעת שמחייבת ניתוח - כדאי לטפל בטחורים כי הם הסיבה השכיחה ביותר להיווצרות פיסורה ג. חולי לב צריכים להתיעץ עם קרדיולוג לפני שימוש בניפדיפין או רקטוגסיק - לרוב אסור לשימוש ד. כן מקבל מטופלי כללית מושלם - לטיפול בטחורים בשיטת HAL פרטים אצל המזכירה 036093669

מנהל פורום טחורים