טחור טרומבוטי

דיון מתוך פורום  טחורים

15/01/2013 | 16:01 | מאת: ליטל

שלום, אני בת 24 בריאה לחלוטין ביום שישי לראשונה בחיי יצא לי טחור טרומבוטי (כל השישי שבת לא יכולתי לזוז!) - חשוב לציין שלא היתה לי עצירות או שלחצתי בשירותים, פתאום אחרי יציאה בשירותים התחיל לכאוב לי. ביום ראשון היתי אצל רופא משפחה ששלח אותי לרופא כירוגי, הרופא כירוגי שלח אותי למיון.הרופא הכירוגי רשם שיש לי טחור טרומבוטי עם דלקת . במיון פוצצו לי עם מחט את הטחור והביאו לי להמשיך טיפול בבית בהרטבות פד עם מגנזיום. היום יום שלישי ועדין כל פעם שאני מחליפה את הפד הוא עם דם, האם זה תקין? תוך כמה זמן בערך הסבל הזה צריך לעבור?? מאז שפוצצו לי אותו אני פחות סובלת, אבל עדין קשה לי לשבת ולהתכופף..

19/01/2013 | 19:28 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום ליטל אני מניח שזה בסדר אך איני יכול לקבוע על פי סיפור בלבד - חות דעת רופא מחייבת בדיקה !! לגבי הזמן של התקף טחורים טרומבוטיים - שבועיים שלושה בממוצע

מנהל פורום טחורים