חשש לטחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

30/12/2012 | 23:56 | מאת: לי

שלום רב, לפני כחודש וחצי לקחתי אנטיביוטיקה במשך חודש ומאז יש לי בעיה של יציאות קשות שמלוות בכאבים, אני מרגישה כאב חד בהתחלה ואחכ הוא עובר, כאשר היו מספר פעמים שהיה דם על הנייר ובהתחלה הייתה הפרשה רירית, אבל בשבועיים האחרונים, כמעט ואין דם ואין הפרשות, רק כאב חד ולפעמים יש עדיין כאב באזור גם מספר שעות אח"כ. תוכל להמליץ מה כדי לעשות? תודה,

01/01/2013 | 23:19 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הסיפור שלך אןפייני לפיסורה - פצע - סדק בפי הטבעת והוא נגרם ע"י יציאות קשות - ממליץ להקפיד על יציאות רכות - שתיה ותוספי מזון ובמקביל להבדק כדי לשלול קיום טחורים פנימיים שהם הסיבה העיקרית לפיסורה ובהם כדאי מאד לטפל

מנהל פורום טחורים