דימום לאחר יציאה עם טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

22/12/2012 | 22:45 | מאת: א.ז

בס"ד שלום אני כחודש לאחר הלידה, בקושי יש יציאות בשל החשש מכאב טחורים. השבוע היתה לי יציאה עם דימום קל על נייר הטוולאט והצואה בשרותים, יחד עם זאת יצאו לי הטחורים שוב. האם הדמם הוא מהמאמץ? בדקתי לאחר זמן מה בנייר את הטחורים פנימה עם נייר טוולאט והיו נקודות דם. מה זה אומר? ומהו הטיפול?

01/01/2013 | 23:29 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך כן נשמע כך - פיסורה - סדק או פצע בפי הטבעת זה כואב ומדמם - צריך לבדוק קיום טחורים פנימיי כי אם יש צריך לטפל בהן, ולדאוג ליציאות מאד רכות כדאי גם לא לנגב - רק לשטוף

מנהל פורום טחורים