משחה לפיסורה

דיון מתוך פורום  טחורים

20/12/2012 | 07:22 | מאת: תמיר

לפני מספר ימים הרגשתי את הקרע את פי הטבעת נקרע בעת יציאה, הכאב היה חד ונוראי והמשיך לכאוב שעות אחרי כן. כמו כן הופיע דם על הנייר טואלט. למחרת שוב חזר אותו הסיפור. לאחר קריאה בנושא הבנתי שזו כנראה פיסורה, אז התחלתי לשתות המון מים, עשיתי אמבטיות חמות ומרחתי לעצמי ווזלין באיזור. היום עדיין כאב ביציאה אבל המצב השתפר מאוד, וכבר לא יורד דם. שאלתי היא האם ווזלין זו אופציה טובה לריכוך האיזור (וגם הצואה "נופלת" ללא מאמץ)? אני גר בחו"ל ולא מצאתי משחה אחרת ללא מרשם רופא. אני לא רוצה לעשות נזק חמור יותר...

22/12/2012 | 18:35 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום תמיר נראה לי שאתה בכל זאת צריך בדיקה בנוסף ריכוך יציאות עם תוספי מזון עוזר מאד וכמובן שתיה מרובה לגבי הוזלין - לא הייתי משתמש בו לאורך זמן ללא אבחנה מדויקת

מנהל פורום טחורים