טחור כואב

דיון מתוך פורום  טחורים

09/12/2012 | 21:34 | מאת: עדי

שלום. מאתמול הופיע לי טחור חיצוני קשה וכואב בצבע ורוד סגול- קריש דם? איך ניתן להקל על כאב זה מלבד אמבטיות תכופות? - אסור לי סטרואידים/ קורטיזון. מה ניתן למרוח? אגב, האם זה מסוכן שמא יתפוצץ? תודה

11/12/2012 | 22:31 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך אפשר לשים קומפרסים עם מלח אנגלי 33% ומשחה כגון אזרקאין 5% כדאי גם לבדוק טחורים פנימיים כי אם יש התופעה תחזור ביתר חוזקה בעתיד - ללא טיפול בטחורים הפנימיים

11/12/2012 | 22:44 | מאת: עסי

הכוונה לטיפול כירורגי? מהו המומלץ ביותר? זו פעם חמישית שהטחור מופיע בשנתיים האחרונות. תודה

מנהל פורום טחורים