כאבי תופת

דיון מתוך פורום  טחורים

03/12/2012 | 01:19 | מאת: נתי

שלום, יש לי כאבי תופת בעיקר בזמן נהיגה, יש לי דימום חלש וצריבה נוראית באזור פי הטבעת. מה אתה מציע לעשות? תודה,

05/12/2012 | 00:47 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך נשמע כמו פיסורה - אולי גם טחורים - בגלל הדימום - מציע שתיבדק כדי שנוכל לדעת במה בדיוק לטפל

13/12/2012 | 12:35 | מאת: אושרי

היי.. לפני שאת קופץ לכול מיני תרופות וניתוחים ומחמיר לך את הבעייה.. חבר הכיר לי איזה חליטת צמחים שפותרת ועוזרת מאוד לסובלים מטחורים , אני אישית סבלתי מזה כתוצאה משרותי הצבאי הארוך (מתחים/ חוסר זמן לאכול וחוסר זמן עוד יותר לשרותי...) אני פשוט הייתי מפחד מהמקום הזה שנקרא שרותים. כן זה עד כדי כך כאב.. אני הייתי בשוק אך לי זה עזר תוך מספר ימים ןפשוט העלים אותם יש בזה כול מיני צמחים מכול מיני מקומות בעולם, חבל שלא הרבה מכירים.. אשמח לפרט 0542639399 ויש אפילו אפשרות החזרה

מנהל פורום טחורים