תופעה של טחורים?

דיון מתוך פורום  טחורים

28/10/2012 | 18:39 | מאת: דנה

שלום, לפני כחצי שנה הופיע דם בצואה, בעת ניגוב, אני חודשיים משלשלת (צואה רכה או ממש נוזלית) או שיש לי עצירות מספר ימים. רופאת גסטרו המליצה על בדיקת סיגמו שם נתגלו טחורים רקטליים. האם התופעות הנ"ל יכולות לנבוע מהטחורים? אם כן, אני בהריון שבוע 11, איך אפשר לטפל?

01/11/2012 | 23:16 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הסיפור בהחלט מתאים לטחורים - עם יציאות בלתי סדירות - התאפקות וכו' גם הדימום שייך לגבי טיפול הרי שיטת HAL מאפשרת טיפול בהריון כי אין שום תרופה או הרדמה - בנוסף זה יאפשר לך לידה יותר קלה ו"אנושית, ללא הסבל הנלווה של הטחורים

מנהל פורום טחורים