עצירות אחרי ניתוח טחורים-תשובה דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  טחורים

19/10/2012 | 22:29 | מאת: קורן

שלום רב.לפני כ-3 ימים עברתי ניתוח טחורים ואמרו לי שהכול בסדר.אני כיום בהחלמה בבית וסובל מעצירות נוראית.אני אוכל מאכלים רכים.שותה המון מים ולוקח מרככי צואה,אך למרבה הצער טרם היתה לי יציאה(אפילו לא נוזלית).הניתוח היה THD.אני אוכל ושותה מצויין,אך מפחד מהעצירות הנוראית הזו. האם ניתן לבצע חוקן או משהו דומה? מצפה לתשובה בהקדם האפשרי. תודה.

20/10/2012 | 19:44 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך איני משתמש בTHD אך אם לא ביצעו pexy וכמובן בהתיעצות המנתח תוכל להשתמש בנרות - זה מה שאני ממליץ למטופלים שלי אחרי טיפול HAL

מנהל פורום טחורים