לאחר ניתוח פיסטולה

דיון מתוך פורום  טחורים

30/09/2012 | 18:15 | מאת: יעל

שלום רב, כשבועיים לאחר ניתוח פיסטולה עם חוט סיטון הכאבים חזקים מאד כמו כן הופיעה דימום לאחר יציאות ,דם טרי,אני מיואשת. לכאבים לוקחת אדוויל או אופטלגין נוזלי. כמה זמן יכול להימשך כאב כל כך חזק? אני לא מתפקדת. האם הבעייה בניתוח עצמו? בתודה יעל

20/10/2012 | 19:35 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום יעל קשה מאד לענות על שאלותיך כי איני יודע מה ניתחו - כריתת רקמת פיסטולה והכנסת צינור סטון כדי לא לפגוע בשרירי הסוגר מקובלת מאד וכן זה כואב - בעיקר אם היציאות לא רכות. כמובן שכדאי שהמנתח יבדוק אם הכל כשורה

מנהל פורום טחורים