כתוב שטעות לעשות ניתוח, אז מה אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  טחורים

16/09/2012 | 12:19 | מאת: הסובל

"...הטעות החמישית: ניתוח! שלעתים קרובות אינו אלא סיבוך חדש. תקופת השיקום קשה וממושכת כשבסיומה, אין אפשר להבטיח שהמחלה לא תחזור, ויתכן שהחולה יזדקק לעבור את הניתוח בשנית." היי, יש לי מעי רגיש. אני לא יודע אם הוא אחראי לשלשולים או\וגם לטחורים. השאלה האם הטחורים נגרמו מהמעי הרגיש והאם אני יכול לעשות משהו בנידון? אני גם צריך לעשות קולונוסקופיה לראות אם יש פוליפים וחשבתי לעשות הכל בייחד, גם בדיקה לפוליפים וגם ניתוח לטחורים. עשיתי בעבר קשירת טחורים ונהייה לשריר טראומה מזה...

17/09/2012 | 12:22 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך ננסה לעשות קצת סדר במה שאתה כותב -מעי רגיז לא גורם לטחורים - הרגלי יציאה לא טובים מזרזים ומחמירים את הסימפטומים של טחורים -קשירה לא גורמת נזק לשרירי הסוגר - ניתוח כן יכול אין קשר בין פוליפים וקולונוסקופיה ובין טחורים ולא "עושים" אותם יחד- כדאי לעשות קודם קולונוסקופיה ולטפל בפוליפים, לסדר את היציאות ולאחר מכן - אם צריך - לטפל בטחורים

17/09/2012 | 15:50 | מאת: הסובל

הוא כן גורם לי לשלשולים כי אני סובל מהם הרבה זמן אז השלשולים יכולים לגרום לטחורים. זה מה שאני מבין ממך, נכון?

13/12/2012 | 12:37 | מאת: אושרי

היי.. לפני שאת קופץ לכול מיני תרופות וניתוחים ומחמיר לך את הבעייה.. חבר הכיר לי איזה חליטת צמחים שפותרת ועוזרת מאוד לסובלים מטחורים , אני אישית סבלתי מזה כתוצאה משרותי הצבאי הארוך (מתחים/ חוסר זמן לאכול וחוסר זמן עוד יותר לשרותי...) אני פשוט הייתי מפחד מהמקום הזה שנקרא שרותים. כן זה עד כדי כך כאב.. אני הייתי בשוק אך לי זה עזר תוך מספר ימים ןפשוט העלים אותם יש בזה כול מיני צמחים מכול מיני מקומות בעולם, חבל שלא הרבה מכירים.. אשמח לפרט 0542639399

מנהל פורום טחורים