זה טחורים או לא?

דיון מתוך פורום  טחורים

31/08/2012 | 14:15 | מאת: מורן

שלום, מזה כמה חודשים יש לי כאבים בזמן יציאות. התחושה היא כאילו יש לי שם חתך שנפתח כל פעם מחדש, וזה ממש לא נעים... בנוסף יש גם דימום קל (רואים על הנייר, כנראה שזה מהחתך..) ולאחר מכן יש תחושה של שריפה בפי הטבעת לכמה שעות. אתמול התסכלתי במראה לראות אם יש שם משהו חריג וראית מין חתיכת עור עודפת קטנה בצבע ורוד (ולא בלוטה סגולה ונפוחה כמו שמתארים בטחורים) חשוב לי לציין שלאחר קיום יחסי מין (לא אנאלי!) כל האיזור מאד מאד שורף. גם הנרתיק וגם פי הטבעת. האם זה פיסורה? טחורים? מהם דרכי הטיפול?

07/09/2012 | 00:30 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך נשמע כמו פיסורה - אין לשלול טחורים ללא בדיקה אנוסקופית כדאי לדאוג להרגלי יציאה נכונים

מנהל פורום טחורים