אין טעם לחיות נמאס לי

דיון מתוך פורום  טחורים

30/07/2012 | 20:51 | מאת: אופיר

אני סובל מפיסורה אנאלית כל החיים שלי סביב זה אני לא יוצא לבלות בגלל שכואב אני לא יושן בלילה עם יש לי יציאה בערב החיים שלי נהרסו יש לי תור לניתוח לעוד 3 חודשים בבית חולים ציבורי עד אז אני ימות מכאבים אין לי איכות חיים ושמחת חיים בגלל זה ואני לא יודע מה לעשות נמאס לי מה אתה אומר שכדאי לי לעשות?

31/07/2012 | 19:05 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך אם מדובר בניתוח פיסורה - תוכל לפנות לרופא כירורג מטעם קופת החולים שלך ןאם יש לך ביטוח מורחב תוכל לעבור הניתוח בבית חולים פרטי

31/07/2012 | 21:11 | מאת: אופיר

יש לי ביטוח רגיל לא מורחב וזה יעלה לי 8 אלף שקל זה הרבה כסף ואין לי כסף מיותר להוציא עכשיו אז מה שנשאר זה לסבול 3 חודשים

מנהל פורום טחורים