איך למנוע מטחורים לצאת

דיון מתוך פורום  טחורים

21/07/2012 | 22:35 | מאת: מישהי

שלום, כבר מעל שנה יש לי טחורים פנימיים. מדי כמה חודשים- הם יוצאים החוצה לכמה ימים וחוזרים בעצמם (בלי טיפול). הטחורים יוצאים מדי פעם אחרי שאני מטילה צוואה, אבל נכנסים מעצמם. אני שבוע הבא נוסעת עם החבר שלי (שלא יודע על הטחורים) לשבועיים לחו"ל ואני מפחדת שדווקא אז הטחורים יצאו ולא יכנסו. איך אפשר למנוע את זה? חוץ מתזונה נכונה, מה אפשר לעשות? והאם סקס אנאלי מגדיל את האפשרות שהם יצאו? תודה

23/07/2012 | 23:05 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך את יכולה לדאוג ליציאות רכות - שתיה מרובה ותוסף מזון כגון קונסיל כמובן שסקס אנאלי לא רצוי!!

מנהל פורום טחורים