פיסורה

דיון מתוך פורום  טחורים

28/06/2012 | 19:22 | מאת: ניר

שלום יש לי פיסורה הייתי אצל פרוקטלוג והוא אמר לי שרק ניתוח יציל אותי מהצרה הזו וקבעתי פגישה בבית חולים ציבורי ויש לי כמה שאלות לגבי הניתוח תוך כמה זמן נקבע תור לניתוח? האם אפשר לעשות תניתוח בהרדמה מקומית? עם הניתוח מתבצע בהרדמה מקומית יש כאבים?תודה

29/06/2012 | 21:27 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום ניר הפיסורה נגרמת ע"י טחורים או יציאות קשות הניתוח פותח את ההיצרות שפיסורות רבות גורמות אך אם לא תפתור את הגורם לכך - המצב יחזור הניתוח כרוך בסיכון של פגיעה בשליטה על הסוגרים - סיכוי קטן לא אין אפשרות להרדמה מקומית לגבי התור - אין לי תשובה כל בית חולים והתור שלו

מנהל פורום טחורים