כאבי טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

05/03/2012 | 21:26 | מאת: jchc

שלום , יש לי כאבי טחורים חזקים מאוד ללא יכולת לסבול אותם משתמש במשחה שניתנה על ידי רופא, אולם לא עוזר כלום הכאב לא עוזב אותי כבר 5 ימים . האם יש דרך אחרת לעצור את הכאבים להערכתי יש לי טחור פנימי שמציק נורא . אשמח לתשובה תודה רבה חביב ..

07/03/2012 | 16:53 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום הכאבים לרוב נגרמים ע,י פיסןרה או טחורים חיצוניים עם קריש דם הטיפול בהתאם - בכל מקרה כדאי לך לבדוק אם יש לך טחורים פנימיים -אלו הסיבה ואם לא תטפל בהם אז ההתקפים יחזרו

מנהל פורום טחורים