פיסורה

דיון מתוך פורום  טחורים

21/02/2012 | 14:24 | מאת: איתי

שלום אשתי סובלת מכאבים עזים בפיסורה. הרופא הראשון שהתייעצנו רצה לנתח ומיום חמישי שהיינו אצלו אמר שאם אנחנו רוצים, יכול לנתח ביום שני בבוקר. החלטנו לקבל חוות דעת נוספת. הלכנו לרופא שהמליצו לנו עליו הרב פירר והרב בני פישר (מגל לחולה) שאמר שניתוח לנשים אחרי לידה ושעוד רוצות ללדת בעתיד, ממש לא מומלץ ואם כן, זו תהיה החלטה שלנו ולא המלצה שלו כרופא. בנתיים עברו כמה חודשים והכאבים עדיין באים לבקר. אני כבעלה מרגיש חסר אונים כשהיא בוכה מכאבים... יש לנו רופא שינתח מחר, יש את השני שמציע להשאיר כאופציה אחרונה או פחות מזה ורק אם אנחנו נחליט כי הוא לא יחליט. על בוטוקס או משהו דומה, הוא לא ממלית כי עלול להתפתח לקללה אחרת - פיסוליה. יש עוד מה לומר ? שינינו תזונה. שמנו משחה. H E L P

28/02/2012 | 23:40 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הפיסורה היא פצע בפי הטבעת הנגרם לרוב ע"י טחורים פנימיים ויציאות קשות הטיפול הניתוחי הוא בסיבוכי הפיסורה - כגון היצרות פי הטבעת קשה להחליט על כן או לא ניתוח ללא בדיקה אך אם אין פתח - פחות מאצבע - אין מנוס מניתוח

מנהל פורום טחורים