טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

15/02/2012 | 22:43 | מאת: בתיה

אני בת 49. לפני כשנה התחלתי לסבול מטחורים, לפעמים כאבים חזקים שהפריעו לי לשבת. בשלב מסויים הופיעו סימני דם בניגוב לאחר יציאות. התחלתי לעשות שטיפות במים לאחר היציאות ומאז המצב מאד השתפר. אין דימומים והכאבים נפסקו. במישוש אני מרגישה משהו נפוח באזור פי הטבעת. פעם בכמה חודשים זה מציק לי ולאחר שאני שמה משחה לטחורים זה מסתדר. השאלה היא האם אני צריכה להיבדק ע"י רופא או להיוח במעקב. (עד עכשיו לא נבדקתי ע"י רופא בקשר לזה).

28/02/2012 | 23:50 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך בודאי שאת צריכה להבדק - להיות במעקב על מה? יתכן שזאת פיסורה עם anal tag אבל רק בדיקת רופא - רצוי פרוקטולוג - תקדם אותנו באבחנה ואופן הטיפול

מנהל פורום טחורים