ייעוץ לגבי פיסורה

דיון מתוך פורום  טחורים

12/02/2012 | 20:06 | מאת: משה

שלום אני סובל מפיסורה זה כמה שנים לפני כ 15 שנה עברתי הרחבה ע"י בלון , זה החזיק מעמד כ 12 שנה , לפני כשנתיים חזרה לי הבעיה (כאבים נוראיים וממושכים) לאחר טיפולים קובנציונליים(ניפדיפין) וטבעיים , הוקל לי ולצערי השבוע זה שוב תוקף אני נורה סובל(נוסף לי גם טחור חיצוני) ורציתי לדעת האם אתה ממליץ על ניתוח ? הסיכויים והסיכונים בדבר ומשך ההחלמה . בתודה מראש

28/02/2012 | 23:53 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך ניתוח מתבצע לתיקון סיבוכי הפיסורה - בעיקר היצרות פי הטבעת -הסיכון המהותי הוא פגיעה בשרירי השליטה - הסוגרים - אחוז מאד קטן ההחלמה קלה מאד- הבעיה אם יש טחורים כי אז הפיסורה תחזור עד אשר תטפל בטחורים

מנהל פורום טחורים