טחורים טרומבונים הייתי אצל הרופא פורטולוג התביישת

דיון מתוך פורום  טחורים

26/01/2012 | 08:17 | מאת: רונית

שלום לך אחרי שקיבלתי מימך תשובה לא מלאה הלכתי להבדק ואמרו לי שיש לי טחורים טרומבונים ושוב אותם השאלות: האם הטחורים יכנסו פנימה באיזה שהו שלב לא כואב אבל יש בליטה אי נוחות 1.האם להשתמש במשחה אזריקן אלחוש שלא כואב במיוחד 2. האם המשחה תכניס את הטחור פנימה. 3. אמבטיות חמות או פושרים יכולות להכניס את הטחור 4. בקשר למגבונים אחרי שאני מנגבת במגבונים מיוחדים צריך לייבש את המקום שיהיה יבש 5. ניסתי לדחוף פנימה יצא יש טעם לנסות מידי פעם 6. האם יש סיכוי ומה עלי לעשות כדי להכניסו פנימה יש לציין ללא דימום ולא כואב במיוחד אי נוחות. מקווה שתענה לי על כל השאלות תודה לך מראש מה לעשות באמב

28/01/2012 | 11:52 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך טחורים חיצוניים - תמיד בחוץ ולא נכנסים פנימה כי מקומם בחוץ כך שכל ניסיונותיך לשוא חבל שלא בדקו טחורים פנימיים - אנוסקופיה - כי הם לרוב הסיבה לטחורים חיצוניים טרומבוטיים את יכולה להשתמש בכל משחה נגד כאבים - אני בטוח שהרופא שלך ענה על מרבית שאלותיך

29/01/2012 | 08:08 | מאת: רונית

שלום בהמשך לתשובתך לא כואב ליז למה להשתמש במשחה האם המשחה תכניס או תכווץ או רק לכאבים האם המקום צריך להיות יבש לאחר מגבון הטחורים הפנימיים יצאו האם לנסות להכניס אותם פנימה

מנהל פורום טחורים