טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

19/01/2012 | 09:54 | מאת: רונית

יש לי בליטה וטחורים 0.8 שעה 10 רופא משפחה בדק אותי ללא דימום ברצוני לשאול אם זה אמור להכנס פנימה לנסות לדחוף עם היד אייך לטפל אני שותה הרבה ויש לי יציאות ואוכלת סיביים תזונתיים יש מגבון מיוחד האם לנגב אחר המגבון כי נשאר רטוב האזור לנסות משחה עדינול איזה מים לשים חמים פושרים מה לעשות שיכנס אם בכלל עשיתי קולונוסקופיה ושאר הבדיקות לפני כמה חודשים אייך ותוך כמה זמן בנתיים אני כבר שבוע ימים ולא נכנס יש בליטה תודה

19/01/2012 | 23:20 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך ים שאלות - התשובה פשוטה - את צריכה בדיקה - אנוסקופיה ע"י פרוקטולוג וכשנדע מה יש לך נדע איך לטפל בזה

מנהל פורום טחורים