טיפול בטחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

18/01/2012 | 15:06 | מאת: ש

שלום רב, אני סובל מטחורים (פיסורה אנאלית ).. יש לי מבחן חשוב וארוך עוד פחות משבוע, ואני חייב להפחית בכאבים עד אז, כי הוא מצריך שעות ישיבה ארוכות. אני כרגע משתמש בתרופת נירוסן, ומשחת עזראקאין לצורך הפחתת הכאבים.. מרבה אכילת פירות וירקות ושתיית מים.. מה אתה מייעץ לי עוד במהלך השבוע הקרוב לעשות ? תודה רבה

19/01/2012 | 23:23 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך תבקש מהרופא מרשם לduocaine - משחה שמים 20 דקות לפני היציאה וגם כאשר כואב - בנוסף תקח תוסף מזון שמרכך היציאות - כגון קונסיל ושיהיה לך בהצלחה

21/01/2012 | 11:48 | מאת: ש

אני מודה לך ד"ר.. אבל, esracain ,שאני משתמש בו כרגע, אינו נועד לשם הפחתת כאב ? אפשר להשתמש בו במקום duocaine או שזה עדיף ?? תודה שוב

מנהל פורום טחורים