טחורים או לא?

דיון מתוך פורום  טחורים

13/01/2012 | 18:20 | מאת: ת.

אני בת 37.לא ילדתי ואני לא בהריון.הייתה לי דלקת בשתן לפני שבועיים, טופלתי באנטביוטיקה אבל החלה לי במקביל פטריה ולקחתי נרות של ויטמין C.בימים האחרונים אני מרגישה ששורף לי אחרי שאני עושה יציאות, מרגישה מעין גירודים פנימיים כאילו יש לי תולעים אבל לא כל היום אלא רק לפעמים במהלך היום, אין לי תולעים.אין לי דימום כשאני מנגבת את הישבן וכשנגעתי באזור בין פי הטבעת לנרתיק הרגשתי שהוא לא ממש חלק אלא עם גבשושיות קצת.אף פעם לא היו לי טחורים אז אין לי מושג אם זה טחורים או לא.בנוסף, אין לי בעיה עם היציאות ואני לא סובלת מעצירות.לפני שבועיים לקחתי ברזל מסוג מסוים והייתה לי כן עצירות והתאמצתי בשירותים אבל הפסקתי לקחת את הברזל המסויים הזה וזה עבר.מה דעתך כעת? מה יש לי והאם מה שיש לי זה טחורים?

14/01/2012 | 11:59 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך מזל טוב ללידה!! בכדי לדעת מה יש לך את צריכה להבדק!! לצערי אין אפשרות לרפואה טובה רק לפי הסיפור נשמע כמו פיסורה לאחר יציאה קשה ופריחה בעור שמסביב עקב ניגוב אינטנסיבי - אבל זו רק השערה

14/01/2012 | 12:12 | מאת: ת.

כפי שרשמתי אני לא בהריון ולא הייתי משמע - לא ידתי אז תודה על המזל טוב אבל כנראה זה יקרה יותר מאוחר ולא כעת.בכל מקרה - מה עושים עם פיסורה? האם האלרגיה בעור צעבור מעצמה? האם הפיסורה עוברת מעצמה?

מנהל פורום טחורים