טחורים חיצוניים

דיון מתוך פורום  טחורים

07/11/2011 | 18:33 | מאת: לילך

יש לי טחורים חיצוניים כבר 6 שנים מאז הלידה השנייה. מהמאמץ של הלידה הופיעו לי בליטות חיצוניות מחוץ לפי הטבעת. בלידה השלישית לפני 3 שנים הם יצאו עוד יותר. זה מצב קבוע, הם כל הזמן שם ורוב הזמן כלל לא מורגשים רק אם פעם בכמה זמן יש יציאה קשה.הייתי פעמיים אצל כירורג שנתן משחה, אבל זה לא ממש עשה להם משהו כי הם חיצוניים לחלוטין.מה עלי לעשות? האם זה מסוכן באיזושהי צורה או שמכיוון וזה לא כואב אז אפשר פשוט לחיות עם זה לנצח (כך זה נראה כרגע...)? תודה

25/11/2011 | 10:19 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך טחורים חיצוניים הם לרוב ביטוי של טחורים פנימיים - בודקים ע"י אנוסקופיה - בדיקה שכירורגים יודעים - אם ישנם טחורים פנימיים כדאי לטפל בהם - בהתאם לממצאים

מנהל פורום טחורים