משחה

דיון מתוך פורום  טחורים

21/05/2011 | 15:52 | מאת: אנונימית

אני כבר כמה ימים עם טחור חיצוני [פעם ראשונה]. ניסיתי כל מיני תרופות סבתא וזה העביר את החוסר נוחות והכאב, אבל הטחור לא נעלם לגמרי והוא עדיין חיצוני. יש איזושהי משחה שמעבירה את הטחור לגמרי? איזו משחה? זה שיש לי טחור- זה אומר שבעתיד תמיד יהיו לי טחורים או שזה יכול להיות דבר חד פעמי? תודה רבה

27/05/2011 | 10:02 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הטחור - אם זה טחור - ירד בגודלו עם הזמן בכדי לדעת מה מצבך חייבים להבדק בדיקה הקרויה אנוסקופיה - בדרך כלל טחורים חיצוניים מלווים טחורים פנימיים

מנהל פורום טחורים