כאבים שורפים בחזה ומקרינים לגב

דיון מתוך פורום  טחורים

23/11/2020 | 23:00 | מאת: מנשה

שלום רב ד״ר בן 55 בימים האחרונים סובל מתחושת שריפה בחזה ובגב.(תחושה בלתי נסבלת) ביצעתי א.ק.ג ויצא תקין. בנוסף אציין כי ביצעתי לפני שנה ושלושה חודשים קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה שיצאו תקינות. רציתי לשאול ממה יכולה לנבוע תחושת השריפה שיש לי? האם זה יכול להיות מגידול בקיבה/בושט? יכול להיות מצב שהתפתח גידול במרווח זמן שבין הבדיקה האחרונה להיום?(שנה ושלושה חודשים) תודה מראש!

התלונה המתוארת אינה מתאימה לבעיה בושט/קיבה. לא ניתן לייעץ ללא בדיקה גופנית..

מנהל פורום טחורים