טחןרים כואבים עם גלד

דיון מתוך פורום  טחורים

06/04/2020 | 11:49 | מאת: רועי

שלום דר יש לי טחור בגודל ענב עם קרע באמצע.שבוע שעבר עשיתי ספורט ואחרי זה עבדתי קשה בגינה .בערב הרגשתי כאבים מאד קשים ונראה כי הקרע גדל .לאחר כמה ימים זה נרגע קצת אך שמתי לב כי נוצר מאין גלד על הטחור. השאלה עם זה באמת גלד? ומה עושים במקרה כזה ? והאם אתה ממליץ על אמבטיות עם מלח ? תודה וחג שמח

אין צורך באמבטיות מלח... ניתן למרוח כל משחה לטיפול בטחורים, מספר פעמים ביום

06/04/2020 | 20:58 | מאת: רועי

תודה על התשובה דר לגבי הגלד שכחתי לציין שהוא בצבע שחור וקטן ממש חצי ממ .האם זה בסדר ?זה יעבור ?תודה

מנהל פורום טחורים