לאחר ניתוח כריתת טחורים - מרגיש שפי הטבעת נהיה צר

דיון מתוך פורום  טחורים

07/02/2020 | 13:33 | מאת: משה

שלום רב כחודש וחצי לאחר ניתוח כריתת טחורים. היה לי טחורים פנימיים גדולים. כיום שאני הולך לחרבן אני מרגיש שכל אזור היציאה (יכול להיות שזה התעלה האנאלית) נהיה ממש צר וקשה לי לחרבן ללא לחיצה חזקה שגורמת לכאבים ודימום. אני משתמש בשמן פרפין. התחלתי לקחת נורמלקס מהיום. הגיוני המצב שאני מאבחן ? באופן תיאורטי אם הסרתי את הטחורים האזור אמור להיות פנוי יותר אך אני מרגיש שנהיה ממש צר. יש לי ביקורת בקרוב אצל המנתחת אבל אשמח לשמוע חוות דעת . תודה

מה שאתה מתאר יכול להיות סיבוך של ניתוח הגורם להיצרות של פי הטבעת ולקושי בהתרוקנות. יש צורך לחזור לבדיקה אצל הרופא המנתח!

מנהל פורום טחורים