כאב טחורים נקודתי שנמשך שעות

דיון מתוך פורום  טחורים

01/12/2019 | 16:32 | מאת: עמי

דר שלום רב, אני סובל מטחורים מדממים דרגה 3 ונוטל קומדין בשוטף עקב החלפת מסתם מכני. לאחרונה אני מרגיש כאב נקודתי מהטחור שנמשך שעות. הרופא שבדק אותי חושש לפיסורה אם כי לא בוודאות ולכן המליץ על סיגמו ומשחת ניפידיפין כאמור המשחה לא עזרה ורק החמירה את הדימום האם יש משחה אחרת שעוצרת דימום יש לציין שהרופאים לא מתלהבים מניתוח שרק יכול להחמיר את המצב ואני מרגיש מאוד מבולבל. כל רופא שהלכתי אליו חושב שונה

נטילת קומדין מקשה על הטיפול בדימום. בנוסף אתה מתאר כאב שסיבתו לא ברורה. יש צורך בבדיקה כדי להגיע לאבחנה ובהתאם לאבחנה להמליץ על טיפול מתאים

מנהל פורום טחורים