טחורים פנימיים מדממים

דיון מתוך פורום  טחורים

01/11/2019 | 21:45 | מאת: ד

שלום דוקטור, לפני כחודש בזמן יציאה כנראה שהתאמצתי מדי ונראה דם אדום בהיר בכמות גדולה באסלה ודם טרי בצואה, בדיקות דם תקינות ונבדקתי אצל פרוקטולוג ע"י אנוסקופ ונאמר לי שמדובר בטחורים פנימיים מדממים. אין לי כאבים בכלל והטיפול הוא בכל פעם שמדמם להשתמש בנר פרוקטו פעם ביום. מאז יש דימום פעם חזק ופעם חלש לפעמים אין בכלל ובכל זאת עדיין לחוצה מאוד. ממה זה נובע? ומה אפשר לעשות כדי למנוע את הדימום. יש לציין שאני בת 28 וברוך השם לא סובלת ממחלות. שאלה נוספת לגבי הנרות, מה התדירות שאפשר להשתמש בהם? במידה ולא עוזר וממשיך לדמם האם להמשיך את הטיפול?

כדאי להפסיק את הדימום מהטחורים. דרך אחת היא לנסות ולטפל בנרות. אם הטיפול אינו יעיל ניתן לבצע קשירה של הטחור המדמם במרפאה

מנהל פורום טחורים