דימום מטחורים ונטילת plavix

דיון מתוך פורום  טחורים

01/10/2019 | 09:15 | מאת: לזר

אני נוטל 75 מג פלויקס וכן אספירין 100 מג, עקב צינתור עורק LAD והכנסת סטנט מצופה תרופה לפני חמישה חודשים. לפני כן מידי כמה חודשים היה דימום מטחורים ועכשיו בתדירות גבוהה. ד"ר אלון, מה המלצתך ?

כל דימום מצריך טיפול להפסקתו. דימום כרוני מטחורים יכול להביא לאנמיה ולפגוע בתפקוד הלב. עליך להיבדק אצל פרוקטולוג שימליץ, בהתאם לממצאים, על המשך טיפול. זה יכול להיות טיפול תרופתי, טיפול במרפאה כמו קשירה או צריבה, או טיפול ניתוחי (גם כאן יש מספר אפשרויות).

מנהל פורום טחורים