האם רקטוגסיק ליסורה גורם לדימום חזק

דיון מתוך פורום  טחורים

08/09/2019 | 08:21 | מאת: מיכל

לפני חודשיים התחיל לי כאבים נוראים מפיסורה וטחורים שקצת דיממו בהתחלה. כאב הטחורים קצת יותר טוב מאמבטיות ומשחות טבעיות ומשלשלים. אך הפיסורה יותר כואבת והרופא נתן לי רקטוג'סיק ומאז הרבה יותר כואב לי ביציאות וכל פעם דימום מאוד חזק. האם המשחה גורמת לדימום שהתחדש. ובגלל שזה עובד על הזרמת דם למקום האם זה גורם לטחורים שירדו ברמת הכאב לכאוב שוב?

המשחה אינה גורמת להחמרה בכאב ו/או הדימום אלא הם נגרמים מהפיסורה. אם תוך 3-4 שבועות אין שיפור כדאי לשקול טיפול כירורגי

מנהל פורום טחורים