לחץ אחרי קשירת טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

25/08/2019 | 07:34 | מאת: מימי

שלום, עברתי קשירת 2 טחורים ביום חמישי בבוקר. ביום שישי ושבת הרגשתי כבר יותר טוב. מאתמול בלילה אני מרגישה תחושת לחץ חזקה ורצון לפעולת מעיים שלא מגיעה..אולי יש לי עצירות? (יש לציין שמאז הקשירה היו לי כבר פעולות מעיים רבות ללא עצירות) וגורמת לי לדימומים מהטחור שעדיין לא נקשר... האם זה נורמלי? יש דרכים להקל על התחושה?תודה רבה!!

קשירת טחורים יכולה לגרום לגירוי ליציאות וגם לעצירות. כל ההפרעות הללו חולפות תוך זמן קצר

26/08/2019 | 05:23 | מאת: מימי

תודה על המענה, אם תחושת הלחץ לא עוברת האם זה אומר שהקשירה נכשלה? נראה שככל שהזמן עובר אין הטבה ואף התחושות מציקות יותר ואף גורמות לכאב בטן. האם נורמלי? תודה!

התלונות אינן מעידות על כישלון של הקשירה, אלה תופעות לוואי שתחלופנה

27/08/2019 | 01:15 | מאת: מימי

שאלה אחרונה.. כאבים בבטן התחתונה יכולים להעיד על דלקת בדרכי השתן? או שזה תופעת לוואי?אולי גזים,? אין חום. המון תודה!

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום טחורים