ניתוח טחורים לנוטלי קומדין

דיון מתוך פורום  טחורים

09/07/2019 | 23:28 | מאת: עמי

דר שלום, עברתי ב- 2011 ניתוח להחלפת מסתם מכני ומאז אני נוטל קומדין על בסיס יומי בשנה האחרונה החלו להופיע לי טחורים מדממים והברזל שלי החל לרדת לאחר בדיקה נאמר לי שיש לי טחורים דרגה 3- 4 ולכן הומלץ לי על ניתוח ppr האם זהו הפתרון היעיל למצבי והאם אין כאן סיכון לדימום יתר תודה

לא ניתן להמליץ על סוג ניתוח בלי בדיקה גופנית. שם הניתוח הוא PPH ולא PPR... יש מגוון של ניתוחים ופעולות לטיפול בטחורים וצריך להתאים את הטיפול למצב המטופל, בהתאם לממצאי הבדיקה הגופנית, מצבו הרפואי ועוד.

מנהל פורום טחורים