טחורים פנימיים -הסבר

דיון מתוך פורום  טחורים

30/06/2019 | 17:03 | מאת: דן

שלום רב לפעמים שיש לי יציאה (פעם ביומיים) קשה ועבה מאד יש טיפונת כתם דם על נייר הטואלט .רק באותו יום. (פעם בכמה חודשים).עשרות שנים כבר . כדי לקחת (כמו כל שנה )לבדיקת דם סמוי .לפני שבוע ראיתי בתחילת צואה קשה ועבה : ריר עם טבעת של דם סביב הצואה .כמובן שאחכה עם הדגימה עד שהמקום ירגע ואחזור על הדגימה . 1)האם מתאים לטחורים פנימיים? 2)מה המרחק מפתח פי הטבעת לטחורים? 3)האם גדול ? היש טעם למרוח משחה שהרי לא אגיע למקום? 4)ששמתי הממליס של דר פישר עם אלווורה שרף בתעלה. וגם פרסטוגל שרף אומר לך משהו? 5)בדרך כלל לא כואב , לא מרגיש כלום , יכול לשבת ,רק אחרי יציאות קשות ועבות , מרגיש כמה זמן תחושות שמשהו מושך למטה באזור . מציק מדי פעם ביום .. מתאים לטחורים פנימיים? תודה מראש לכל התשובות

מה שקורה אצלך הוא (כמו אצל רבים אחרים) שכאשר יש לך צואה קשה "וגדולה" מהרגיל היא פוצעת את הרירית ומופיעים סימני דם קלים.

מנהל פורום טחורים