הרחבה פי הטבעת לאחר הניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

27/04/2019 | 18:31 | מאת: לנה

שלום אני חודש לאחר ניתוח קריתת 3 טחורים פנימים וצריבה עוד אחת. ... עכשיו כמעט אין כאבים,לוקחת כל יום נורמלקס יצאיות כל יום...רופא מנתח שלי קבע שמחר (חודש ימים עברו) יש לי הרחבה פי הטבעת .....יש לי כמה שאלות : האם לאחר הרחבה פי הטבעת לא תהיה בעיה בשליטה על היציאות האם מהלך הזה חייב לעשות מה צריך לעשות לפני הבדיקה האם כדור נגד כאבים כדאי לקחת לפני הרחבה ואיזה??

לא ברורה לי הסיבה להרחבה (אלא אם נוצרה הצירות בעקבות הניתוח). פני לרופא שלך עם כל השאלות

מנהל פורום טחורים