לאחר ניתוח קריתת טחורים פנימיים

דיון מתוך פורום  טחורים

23/03/2019 | 21:07 | מאת: אילנה

דרי שלום..אני בת 41 ,שלושה ימים לאחר ניתוח קריתת טחורים פניימים ( קריתת 3 קבוצות טחורים פנימיים בעזרת ליגשור, וקואטריזציה סובמוקזלית של עוד קבוצה במהלך תקין) עד עכשיו לא היתה לי יציאה...לוקחת נורמלח ושמן ואוכל נוזלי.מה אפשר לעשות?..חשה שפשוט זה לא יוצא ..

חכי בסבלנות - הטבע יעשה את שלו..

27/03/2019 | 17:17 | מאת: אילנה

שלום.עכשיו אני בבעיה אחרת ,יש יתר יציאות ,אני כל הזמן מבלה בין שירותיים ואמבטיה..,לא יודעת האם יש מהשהוא לשים על המקום כי כואב מאוד ..גם אני מודאגת ש צואה יוצאת לא עד הסוף,כילו אין מקום להעבור..

עלייך לפנות לבדיקה אצל הרופא המנתח

מנהל פורום טחורים