שתי קשירות לאחר 4 ימים

דיון מתוך פורום  טחורים

11/03/2019 | 23:54 | מאת: אביחי

עשיתי 2 קשירות טחורים. בבוקר שלמחרת ראיתי 2 גומיות בשירותים שהתפנתי , היה דימום קל במשך יומיים ועכשיו עבר. הקשירה הייתה ביום ה שעבר , עברו 4 ימים. הדבר הטוב בסיפור שאין לי יותר טחורים וזה פשוט חיים חדשים. יש כמה סיפטומים שיש לי אני רוצה לדעת האם הם רגילים. 1. היציאות שלי לא מסודרות וקורות באופן דחוף יותר , זה לא היה כך לפני , האם הפציעה שקיימת שם מפריעה לתפקוד לא תקין של תחושה או של יציאות? 2. כאבים קלים בסיום בשירותים ובישיבה בכסא לאחר מכן? האם יש בעיה כלשהי לטוס לחו"ל בשבוע-שבועיים הקרובים? בנוסף , הייתי שמח לקבל המלצה על מה לאכול ועל מה לא לאכול על מנת לעשות יציאות יותר מסודרות ורכות. תודה

התופעות המתוארות יכולות להיות כתגובה לקשירה ואמורות לחלוף תוך ימים ספורים. אין מניעה לטוס לחו"ל. מומלצת כלכלה עשירה בסיבים+שתייה מרובה למנוע עצירות

14/03/2019 | 11:24 | מאת: אביחי

שלום שוב אני שבוע אחרי , אחרי כל יציאה יש לי תחושה כאילו הגוף כולו נכנס להלם כזה , אלו לא כאבים אלא יותר כמו תחושת רגישות מאוד מוגברת באזור פי הטבעת. ב3 הימים האחרונים יצא לי רק דם פעם אחת , לא עם הצואה אלא בניגוב. לא חשתי ככה לפני הקשירות. האם זה טבעי? קראתי בדוקטור גוגל על פיסורה , זה יכול להתפתח עקב הקשירות?

אם משהו לא תקין פנה לביקורת אצל הרופא שטיפל בך. לא ניתן לאבחן ולייעץ על סמך התכתבות בפורום

מנהל פורום טחורים