לאחר קולנוסקפיה שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  טחורים

10/03/2019 | 23:27 | מאת: יוסי

נצפו טחורים ..בגלל דמם רקטלי נשלחתי לבדיקה והבדיקה ברוך השם תקינה כמה שאלות האם זה מהטחורים?? האם אפשר להדבק חלילה בקוליטיס או קרוהן בבדיקה?? עכשיו אני עוד יותר לחוץ לאחר הבדיקה תודה

אם פרט לטחורים הבדיקה תקינה הרי שהדימום מקורו בטחורים. החלות שציינת אינן מדבקות ואין שום! אפשרות להדבק בהן

11/03/2019 | 14:41 | מאת: יוסי

תודה רק נלקחו ביופסיות מכול מיני איליאום מעי דק גס וכו אין לי מושג למה הבנתי שזה אקראי ...אבל רופא מיומן רואה שבדיקה בסדר למה לקחת ביופיסיות???

זו שגרה בבדיקה כזו

12/03/2019 | 16:33 | מאת: יוסי

אגב..למה הביופסיות לא הוסבר לי ??לבדוק גנטיקה

12/03/2019 | 18:01 | מאת: המשך

אם היו מכניסים תומכן בבדיקה היו רושמים??? כי משום מה רשום לי בדיקה הוקלטה מוזר

אין קשר לבדיקה גנטית אין קשר להכנסת תומכן בבדיקה זו

12/03/2019 | 21:48 | מאת: יוסי

אז מה בודקים בדגימות??ולמה רשום הוקלטה? זה לא כמו הבדיקה אם הקפסולה שהבנתי שיש בה קרינה כמו סיטי בגלל זה השאלה

אין לי מה להוסיף מעבר למה שכבר כתבתי. פנה לרופא שביצע את הבדיקה וחתום על הדו"ח

מנהל פורום טחורים