טחורים פנימים אבל בסוג של טראומה

דיון מתוך פורום  טחורים

26/02/2019 | 16:07 | מאת: גילי

שלום רב..גיל 31 לפני כשנתיים עברתי קולסקופיה שראה טחורים פנימים קטנים...יש דם טרי לסירוגין גם בניגוב וכאבים לאחר מכן בפי הטבעת..עברתי קולנוסקופיה ב 2011 ..כולל סיטי לא מזמן..עקב עמילאז גבוה בשתן שזה הסתדר ושיחררו אותו כבר באותו יום רופא המשפחה אומר אם היה חלילה משהו הפרוקלוג היה רואה ..עברתי גם גסטרוסקופיה 3 פעמים סובל מריפלוקס קל עכשיו עמדתי על הרופא שיתן לי שוב קולו אבל מפחד ותשוש כבר מכול הבדיקות..יש לציין שאני מיובש כול הזמן והרגשת צמאון ..נשלל סכרת גם להאחר העמסה סוכר למה כול התמונה מתאימה? האם עלי לחשוש אני לא יושן בלילות ממש בטראומה לוקח קולנקס קבוע ..ברקע מחלת שריר אשמח באמת אם תיקרא ותוכל לתת מענה תודה מיואש

26/02/2019 | 16:09 | מאת: המשך

שאלה נוספת האם בקולנוסקופיה רואים עוד דברים כמו דלקת וכו הדברים הקטנים..אני ממש מפחד תשוש וקשה לי לעבור שוב תבדיקה ממש בטראומה

בעייתך אינה קשורה לכירורגיה. עליך לעבור בירור כדי לשלול סכרת או דיאבטס אינסיפידוס או מחלה אחרת. הטחורים הקטנים יכולים לחכות להשלמת הבירור.

27/02/2019 | 14:59 | מאת: המשך דר

נשלל גם סכרת וגם מה שאתה מתאר דיאביסט משהו השאלה שלי הייתה להתמקד בטחורים כי אני בטראומה שאולי זה בכלל לא טחורים חלילה לא יודע

אם עברת קולונוסקופיה לפני שנתיים אתה יכול להרגע. פנה לפרוקטולוג לטיפול בטחורים למרות שזאת אינה בעייתך העיקרית

01/03/2019 | 16:09 | מאת: המשך

אמרתי שעברתי לפני 9 שנים...קולסקופיה אצל פרוקטלוג זה היה לפני שנתיים מה זה בעיה עיקרית ??בדקו את מה שאמרת

תלונותיך אינן מתאימות לבעיית טחורים. עליך לפנות לרופא שינהל את הבירור שלך. בגיל 31 הסיכוי לבעיה אמיתית במעי הגס הוא קלוש

02/03/2019 | 19:26 | מאת: כן אבל

שיש דם ופרוקטולוג ראה טחורים לא אמרתי מעי גס אולי דלקת במעי דק ?בהקשר לקולו במהלך הבדיקה גם רואים אם יד דלקת או לא??יש לי כול הזמן הצטברות של גזים בצד ימין למטה וחושבים שזה תוספתן כבר כמה פעמים לגבי הבירור שאתה מתאר עברתי בירור מלא אנדרו כולל mri והעמסת סוכר שעתיים הכול תקין..אולי יש לך טוד כיון ואתה המושיע שלי שתוכל ליעץ ואם זה אפנה לרופא משפחה אני מאוד מאוד סובל..עברתי עמילאז גבוה בשתן לפני כשנה קיבלתי תיקון אלקטרוליטים וסיטי כולל חומד ניגוד הכול תקין ואני כבר תשוש מכול הדיקות..ברקע מחלה שריר ניוונית תודה אשמח לפיסת מידע מימך זה יעזור המון אני מאןד מבולבל מתוסכל מיואש ועייף נפשית אפילו חשק לבקושי לאכול יש לי

איני יכול לייעץ לך. לדעתי, בהתחשב במה שכתבת כאן, בעייתך אינה קשורה לכירורגיה או לפרוקטולוגיה

02/03/2019 | 23:43 | מאת: אז

לאיזה תחום??? זה גם לא קשור לקוםנוסקופיה??? זה משהו נפשי?

03/03/2019 | 02:40 | מאת: אז

לגסטרונאלגיה??? אז שוב זה עוד יותר מלחיץ

מנהל פורום טחורים