כאבים לעיתים קרובות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  טחורים

10/02/2019 | 11:22 | מאת: אסתי

עברתי ניתוח טחור פינמי בגודל של 3 ס"מ ובנוסף היתה לי פיסורה ששם עשו לי גם 2 חתכים והייתה לי החלמה קשה הלכתי כמובן לביקורת ונאמר לי שהזמן ירפה מאז עברו כבר כבר 3 חודשיים ועדיין ישנו כאב בזמן היציאה מה הבעיה למה זה לא מתרפה?וכמה זמן זה עוד אמור לכאוב ?

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה גופנית

13/08/2021 | 21:46 | מאת: שיר

היי, אני נמצאת כרגע באותו מצב כמו שלך. האם תוכלי לשתף את תהליך ההחלמה המלא ומה עשית?🙏

14/08/2021 | 20:12 | מאת: אסתי

מה שסבלתי בלידה זה קטן לעומת הניתוח של טחורים ופיסורה זה נמשך אולי 3/4 שבועות החלמה בכיתי המון חחח לקחתי המון אופטלגין שתיה מרובה תמיד דאגתי לכל מיניי דברים משלשלים שטיפות 3/4 פעמיים ביום המון שתיה לפעמיים גם הייתי יושבת באמבטיה מה לא עשיתי רק להרגיש טוב הכי מפחיד זה ללכת לשירותים אבל תמיד לקחתי משהו שתהיה יציאה קלה אבל עדיין כאב וישר למקלחת השם יעזור לכל חולי בית ישראל לא פשוט. חייבים שמשהו יעזור ייפנק חייב כי אי אפשר לעשות כלום ,אבל בסוף זה עובר😁

מנהל פורום טחורים