טחורים פנימים ומעט דם לסירוגין ביציאות

דיון מתוך פורום  טחורים

09/02/2019 | 19:12 | מאת: יוסי

שלום דר בחור בגיל 30 ..ברצוני לשואל עברתי קולנו ב 2011 הכול תקין..עכשיו נבדקתי מזמן כשנה בערך אצל פרוקטו שעשה קולוסקופיה וראה טחורים קטנים פנימים ושאין לו אפשרות לקשור כרגע אני מאודד חוששש אפילו בטראומה מי זה ורופא המשפחה שלי מאוד יסודי וטוב ואומר שאם היה חלילה משהו כבר הפרוקטו היה רואה...שאלתי היא אם יש כזה דבר פוליפ מדמם כי אני רק קורא באינטרנט דברים ויש רופאים שרושמים שאם זה מדמם זה לא שפיר אני כבר ממש בטראומה מי זה ומיואש וקשה לי מאוד לעבור תבדיקה בגלל ההכנה ולמה בחור צעיר צריך לעשות פעמיים בבקשה אשמח לתשובה מימך אני ממש בטראומה תודה רבה ..אני פונה אליך כי אתה באמת רופא מצויין שיודע לתת תשובות לעניין

לא כל דימום מצביע על מחלה מסוכנת. ברוב המקרים זה לא כך. אם הספור מתאים לדימום מטחורים ובבדיקת פרוקטולוג יש טחורים זו כנראה האבחנה (במיוחד שבגילך מחלה סרטנית מאד לא סבירה). תפסיק לקרוא באינטרנט כי זה רק מבלבל ומלחיץ אותך.

09/02/2019 | 22:33 | מאת: יוסי

הפרוקטלוג הסברתי לו שיש דם ..אבל לא ציין זאת רשם רק נצפו טחורים פנימים קטנים..וזה מה שעוד יותר מלחיץ אותיייייייייי רופא משפחה אמר שברוב המקרים אם בדיקה קולסקופיה ויש משהו חריג הוא רואה

אין לי יותר מה להוסיף

מנהל פורום טחורים