טחורים פנימים ידוע גם קונדלימה ברקע

דיון מתוך פורום  טחורים

06/02/2019 | 20:21 | מאת: עידן

שלום אני יודע שזה אכן לא קשור לפה ..אבל יודע שאתה רופא מצויין ..יש לי טחורים פנימים מדי פעם דימום וכאב בפי הטבעת העניים שאני מרגיש רק אחרי שהצואה ממש בפי הטבעת ועוברת כאילו כמו פציעה כזאת..פרוקטולג בדק אם קולוסקופיה וראה טחורים פנימים..השאלה המרכזית זה קונדלימה בפין ידוע אצלי ..שם פעם בכמה חודשים קונדליקס והיא נושרת...שאלתי לגבי פי טבעת ..(ואני לא גיי ..פשוט הבנתי מהרופא שזה מדבק גם שנוגעים ומעבירים ממקום למקום יש לציין שאני אם הבת זוג 4 שנים רק אם קונדום שואל האם אפשר לשים קונדילוקס בפי הטבעת או בפנים התעלה?זה לא מסוכן? לגבי קונדלימה בפי הטבעת או התעלה יכולה לגרום לדימום בזמן צואה תודה רבה

קונדילוקס הוא לטיפול על העור בלבד. אם יש קונדילומה בתוך האנוס יש צורך להסירה בניתוח או בטיפול בלייזר. קונדילומה אינה מדממת.

07/02/2019 | 19:54 | מאת: עידן

תודה רבה שאלה נוספת אם מעבר הצואה היא עלולה להפריע ולגרום לדם ביציאה האם קונדלעמה בכללי זה דבר מסוכן??קראת בהרבה מקומות שיש את זה גם באף בפה בעניים בכללי לא ניתן למרוח באיזורים אלה משחות וכו מה הטיפול או פומי תרופתי? תודה רבה

קונדילומה היא מחלה וירלית המועברת במגע מיני ומתבטאית בנגעים בעור ו/או ברירית של הפות או התעלה האנאלית. מגע עם הנגעים גורם להדבקה. צריך להסיר את הנגעים ע"י פעולה כירורגית או תרופתית. קונדילומה מוזנחת עלולה לעבור שינוי סרטני (נדיר מאד)

09/02/2019 | 22:34 | מאת: המשך

איך בדיוק יודעים אם יש קונדלימה בתעלה?? ומהו הטיפול התרופתי שממגר תנגיף??

09/02/2019 | 22:37 | מאת: המשך

אפשרי למרוח קונדליוקוס בתוך התעלה אם קיסם???ממה כמו ששמים נר לטחורים

אין למרוח קונדילוקס בתוך התעלה האנאלית. כדי לדעת אם יש נגעים ברירית יש צורך בבדיקת פרוקטולוג

מנהל פורום טחורים