טחורים פנימיים וחיצוניים בולטים..האם אפשר לטפל בלי ניתוח

דיון מתוך פורום  טחורים

14/11/2018 | 11:13 | מאת: אילנה

שלום. אני כבר כשנה מבחינה טיפות דם או כמה פעמיים דימומים בגלל הטחורים,לפעמיים גם כאבים חזקים. בחודשים אחרונים גם סובלת מתדירות מוגדלת של יציאות, אין לי שילשול ואין לי עצירות,אבל אני יכולה ללכת 3-5:פעמים לשירותיים במהלך היום..וגם אחרי זה יש תחושה שלא הכול יצא...אין כאבים ,אבל כל הזמן הרגשה שיש גוש זר שלוחץ...אז סוף סוף הלכתי לרופא והוא הבחין טחורים פניימים וחיצוניים בולטים,אמר שצריך ניתוח ,אבל קודם לעבור קולפוסקופיה...בגלל שאין לי כאבים חזקים ודימומים לא כל הזמן,האם אפשר לטפל ללא ניתוח???? תודה

לפני שעוברים ניתוח עלייך לעבור בדיקת קולונוסקופיה, כפי שהמליץ הרופא שלך. עד אז ניתן להשתמש בנירות ומשחה לטחורים, מה שיכול להקל על התסמינים.

15/02/2019 | 05:06 | מאת: אלנה

שלום.עשיתי בדיקה והיא תקינה..חזרתי לרופא והוא עוד פעם אמר שרק ניתוח יכול להעזור..בזמן הזה גם תמונת המצב החמירה. יש לפעמיים כאבים חזקים שאני לא יכולה לשבת .ברגעים האלה אני מוכנה לרוץ לניתוח ישר ורק טיפה הקלה במצבי ישר מתחילה לחשוש מהחלמה..יש בי פחד מהחלמה ממושכת כי אני אם גרושה עם 2 ילדים

15/02/2019 | 06:40 | מאת: אילנה

שלום. בדיקת קולונוסקפיה יחסית תקינה, חזרתי לרופא והוא גם אמר שכל התופאות שיש לי דימומים ,גרד ,דכף לשירותים זו תופאה של טחורים ורק ניתוח יכול להעזור,כי שאר הדברים כבר לא יעילים..גם בחודשיים האלו מצבי החמיר..אני חשה גם כאבים ,לפעמיים קשה לשבת ,דימומים יכולים להיות כמה ימים..ברגעים כאלה אני מוכנה לרוץ לניתוח ישר ורגע של הקלה פוחדת מאוד מתהליך החלמה ממושך...איכות חיים נפגע ,מצבים של בושה יתר...ופחד מוות מהחלמה..מה אתה יכול להמליץ?

להשמע לעצה של הרופא שמכיר אותך ובדק אותך

מנהל פורום טחורים