טחורים לאחר ארוע עצירות

דיון מתוך פורום  טחורים

24/09/2018 | 09:55 | מאת: מ

היי אני בת 42 ולא סבלתח מטחורים בעבר( אחרי 3 הריונות ללא טחורים). היציאות שלי טובות- כל יום כמו שעון- 2 דקות בשרותים והכל טוב. בשבוע האחרון היינו בקמפינג ואני שונאת לעדות בטבע...וגם לא אכלתי בריא כמו תמיד ושתיתי אלכוהול. כשחזרתי הבייתה( היום בבוקר) ממש רציתי ללכת לשרותים אבל לא הצלחתי...לא נעים לכתוב אבל הצואה הייתה קשה וחזקה כמו אבן ולא הצליחה לצאת. נלחצתי כי כבר ממש כאבה לי הבטן ולחצתי ולחצתי ולחצתי ולא הייתה לי ברירה אלא להכניס את היד....כי הכל היה אבן...ולחצתי וכאב לי רצח. וירד לי דם....בסוף אחרי קפה והרבה מים התרוקנתי אבל הכאבים המשיכו והסתכלתי במראה ויצא לי טחור!!!! עגול כזה ונפוח וכואב לי... מה אני אעשה? האם ארוע כסה חד פעמי יכול לגרום לטחורים? זה יעבור? בהנחה שאני חוזרת לתזונה נורמאלית.... מה אני עושה? ממש כואב לי

לפי התיאור יש לך התקף של טחור חיצוני בעקבות המאמץ ביציאה. מדובר בשטף דם תת עורי שייספג מעצמו עם הזמן. ניתן למרוח משחה לטיפול בטחורים ולקחת משככי כאב לפי הצורך

25/09/2018 | 09:17 | מאת: מ

תודה! הוא עדיין קיים..... יש כאב וצריבה כשהולכים לשרותים אבל לא ממש נורא... מקווה שיעבור. תודה!

מנהל פורום טחורים