מה לעשות עם טחורים בטיול ללא רופא

דיון מתוך פורום  טחורים

28/08/2018 | 09:51 | מאת: רינת

שלום לפני שלושה שבועות טסתי לארהב ובגלל הטיסות והקונקשיין יצא שהתאפקתי הרבה זמן עד שיצא לי גולה כואבת בישבן. מחיפוש בגוגל הבנתי שזה טחורים. הרוקח ברשת פארם כאן נתן לי preparation H ללא מרשם. אני משתמשת כבר שבועיים. הכאבים באמת פחתו אבל הגולה עדיין שם וכואבת מעט. איך אפשר להיפטר מהגולה? זה מחייב טיפול רפואי? אציין שאחרי שקראתי בגוגל איך אפשר לרפא בצורה טבעית אני גם משתדלת ללכת לשירותים כמעט כל יום. שותה הרבה מים והרבה תה עם ג׳ינג׳ר. אוכלת הרבה סיבים תזונתיים וקינמון. מה עלי לעשות? נותר לי עוד חודש לטיול וזה ממש הורס לי את הטיול. לראות רופא לא אפשרי כרגע והבנתי שאם זה לא עובר תוך שבוע צריך לראות רופא. אגב אם רלוונטי- אז הטחורים יצאו לי יום לפני שקיבלתי מחזור והם לא מדממים. כל עצה כיצד להעלים את הגולה תתקבל בברכה!!

הגולה היא כנראה תוצאה של שטף דם תתעורי. הדם ייספג עם הזמן והגולה תיסוג.

29/08/2018 | 05:26 | מאת: רינת

תודה רבה! כמה זמן בממוצע לוקח לשטף דם להחלים עד שהגולה נכנסת חזרה? יש מה להעשות כדי להאיץ את התהליך? גם מבחינת אוכל מומלץ וגם מבחינת תכשירים שניתן לקנות ללא מרשם רופא

ניתן להשתמש בכל משחה לטפול בטחורים. מומלצת כלכלה עשירה בחומר צמחי + שתיה מרובה. משך הזמן לנסיגת הבליטה אינו ניתן לחיזוי והוא שונה מאדם לאדם

מנהל פורום טחורים