כאבים עזים בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  טחורים

22/08/2018 | 22:39 | מאת: ר

שאלתי לא הייתה מובנת אנסה ברשותך שוב טופלתי ע"י כירורג במשחת פרוקטוגלבינול ועוד ספרי קצף סטרואידלי הכל התחיל לאחר טיפול מסיבי באנטביוטיקה בגלל דלקת באגן כעת לא יודעת אם זה טחור או פיסורה מה שחשוב לי זו עצה מאחר ופרוקטולוג יש לי רק בעוד כמה ימים והכאבים עזים ומייסרים מה אני יכולה לעשות? שמה גם קרח אמבטיות משחות אבל הכאב נוראי תודה מראש

לא ניתן לענות או לייעץ לך בלי בדיקה גופנית. אם הכאבים כ"כ עזים נסי להקדים את התור לפרוקטולוג.

מנהל פורום טחורים