צריבה בפי הטבעת לאחר התרוקנות

דיון מתוך פורום  טחורים

25/04/2018 | 16:33 | מאת: עידו

שלום רב.. מזה כשמונה חודשים (לסירוגין) אני סובל מתחושות גרד/צריבה בפי הטבעת לציין כי אלו מתחילות אחרי התרוקנות. הייתי בבדיקה אצל צמד פרוקטולוגים.. בבדיקה ראשונה נבדקתי עי אנדוסקופ.. צויין עי הרופא כי אני סובל מטחורים פנימיים.. טופלתי בנרות במשך כשבועיים בהם הורגשה הקלה.. לאחר מכן חזרו הסימפטומים ובביקור אצל רופא אחר ציין כי אני סובל מדלקת סביב פי הטבעת וטופלתי במשחה (דרמקובין לדעתי).. התחושות והתופעה של לחות / הפרשה מפי הטבעת ממשיכות להופיע בעוצמות משתנות.. אלו גורמות לגרד ולאחר מכן לרוב לצריבה.. מה דרך הפעולה המומלצת להמשך בדיקה ואבחון.. איני סובל מבעיות נוספות .. ללא שלשולים.. צואה קשה או עצירויות

אני ממליץ שתחזור לבדיקה אצל אחד מהרופאים שבדק אותך. לא ניתן לענות או לאבחן את בעייתך בלי בדיקה

מנהל פורום טחורים