ניתוח כריתת טחורים החלמה

דיון מתוך פורום  טחורים

11/03/2018 | 14:40 | מאת: בחור

ד"ר שלום, עברתי לפני כמעט כ-6 שבועות ניתוח לכריתת טחורים פנימים. ישנו פצע ניתוחי שלא הגליד ובעת יציאות ולאחר מכן הוא מדמם. ישנם כאבים וגם הפרשות. הרופא לא רצה לבדוק לעומק כדי לא להכאיב ונתן משחה טבעית, אבוליפכה ונרות. האם זה שכיח שגם אחרי 6 שבועות יש כאבים בפי הטבעת, הפרשות ופצע ניתוח שלא הגליד לגמרי? קשה לי לשבת הרבה זמן באותה תנוחה או עמידה ממושכת. מרגיש שהאזור נהיה כאוב לגמרי וזה מתיש. איך יודעים שאין זיהום? תודה רבה

זיהומים בניתוח כזה הם נדירים. יכול להיות שיש ריפוי איטי מהרגיל. תמשיך לטפל לפי הוראות המנתח ותמשיך להיות במעקב אצלו

12/03/2018 | 08:28 | מאת: בחור

תודה ד"ר על תשובתך, הניתוח בוצע בביה"ח ולכן הופנתי להמשך טיפול במרפאה של קופת החולים. אני מרגיש שאני כל הזמן עושה שריר, מכווץ את האזור של פי הטבעת, באופן שאני לא שם לב אליו. למה זה ? ומה עלי לעשות? מרגיש אבוד. תודה

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום טחורים